Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hangi Server'da Oynuyorsunuz? Neden? #2021

Since1912

Emektar
Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
54
Hangi Silkroad Private Serverda oynuyorsunuz? Neden o servera başladınız?

Uzun zamandır private serverda oynamıyorum. Oynadığım serverlarda genelde isim yapmış, oyuncu sayısı sorunu yaşanmayan sürekli kalabalık olan sunucular.

Silkroad TR lisansı - GameGami'nin işe el atmasından sonra Türk serverlarda oynamayı düşünmüyorum, illa ki bir sorun çıkacak ve bir sabah kapanacaklar diye düşünüyorum. Yabancı server arıyorum.

Tavsiye edeceğiniz, yeni açılacak veya yeni açılmış 80 cap 90 cap veya 110 cap server var mı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Metaren

Forum Master
Yönetici
Katılım
13 Eyl 2020
Mesajlar
367
Web sitesi
metaren.net.tr
arkadaşlar bugüne kadar hiç silkroad oynamadım başlamak istiyorum hangi serverda oynamam lazım bi fikir verirmisiniz
20 dakikadan uzun süredir cevap yazıyordum. Baktım ki 9 paragraf olmuş, her paragrafta farklı farklı sebepler ile oyuna başlamaman gerektiğini açıklamışım. Ama senin sorun, hangi sunucu da oynamak ile alakalı. :cool:

"Eski oyuncu" olarak kendini nitelendiren bizim grup oyuna 80 cap yani maksimum seviye 80 iken başladı. Şuan Avrupa ve Çin ırkında karakter yapılandırabiliyorsun ama, biz başladığımızda sadece Çin ırkı vardı. Oyunu temelinden anlamak ve kafa karışıklığını minimum düzeye indirmek için 80 cap sunucuları tercih etmelisin. Opalsro isimli bir kişisel sunucu var. Oyun içi düzenlemeler olabildiğince orijinale yakın.