Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Silkroad'ın 2000'lerdeki Yılbaşı Tebrik Mesajları

Seeker

Administrator
Yönetici
Yılbaşı yaklaşınca, kış mevsiminin geldiği ve Silkroad oynama sezonunun açıldığını hissetmeye başladım. Sanırım sizlerde aynı hislere sahipsiniz ki bu forumu inceliyorsunuz. Eski dosyalara bakarken birkaç yılbaşı tebrik mesajına sahip olduğumu gördüm. Bakın Silkroad Online resmi sunucularında, yılbaşı tebriklerinde neler yazılmış.

2005 Yılbaşı Tebrik Mesajı

Mutlu Yıllar!
Silkroad Online müşterileri (çeviri müşteri olarak yapılıyor), mutlu bir yeni yıl diliyorum. Yıl boyunca verdiğiniz destek için sonsuz minnettarız, umut dolu yeni bir yılı karşılarken ailenizin her zaman mutlulukla dolu olmasını canı gönülden dileriz. Silk Road Online müşterilerimizle birlikte ilerlemek için çabalamaya devam edecektir.

Jeon Chan-woong, Silkroad Online'ın CEO'su
Silkroad Online Ekibi

newyear_window.png

2007 Yılbaşı Tebrik Mesajı

Mutlu Yıllar
Silk Road Online müşterileri, Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Yıl boyunca müşterilerimizin desteği sayesinde anlamlı bir 2006 Byeongsul Yılı geçirdik ve bir kez daha Jeonghae Yılı'nı karşılıyoruz. Silk Road Online size yeni şeyler göstermek için her zaman çok çalışmayı vaat ediyor. İlginiz için her zaman minnettarız ve yeni yılda daha sağlıklı olmanızı ve tüm hayallerinizin gerçekleşmesini umuyoruz.

Jeon Chan-woong, Silkroad Online CEO'su
Silkroad Online Ekibi

newyear_window_02.png

2009 Yılbaşı Tebrik Mesajı

Mutlu Yıllar
Merhaba. Buraası Silkroad Online
2008 yılı boyunca Silk Road Online'a verdiğiniz destek için içtenlikle teşekkür ederiz. Yeni yılda herkese başarılar ve mutluluklar diliyor, tüm değerli hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum. 2009 yılında Silk Road Online'ın daha da gelişmesini sağlayacağız. Yeni yılda size bol bereketler diliyorum.

Silkroad Online Ekibi

newyear_window_2008.png

2010 Yılbaşı Tebrik Mesajı

Mutlu Yıllar
Merhaba burası Silkroad Online
2009 yılı boyunca Silkroad Online'a verdiğiniz destek için içtenlikle teşekkür ederiz. Yeni yılda herkese başarılar ve mutluluklar diliyor, tüm değerli hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum. 2010 yılında Silkroad Online'ın daha da gelişmesini sağlayacağız. Yeni yılda size bol bereketler diliyorum.

Silkroad Online Ekibi

newyear_window_2009.png