importante
Knight / Captain
Güzel server olacak gibi indirme linkleri ne zaman paylaşılacak?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Discordda paylaşılır heralde oradan takip etmek lazım bu tarz bilgileriGüzel server olacak gibi indirme linkleri ne zaman paylaşılacak?
Hayır STR e İNT Olarak Spawn olmayacak. Normal.Ödül dikkat çekici büyük rekabet olacak. Bu uniqte STR/INT muhabbeti var mı?
30.11.2022 / 21:00 Discord Adresimizden takip edebilirsiniz.Güzel server olacak gibi indirme linkleri ne zaman paylaşılacak?
30.11.2022 / 21:00 Discord Adresimizden takip edebilirsiniz.
Hayır , Pazar Günü Akşam Link ve Kayıtlar Aktif Edilicek. Salı 21:00'da Beta Açılış gerçekleşecek.Beta açılışında mı linkleri vereceksiniz? İndirme linklerini şimdiden paylaşmanız gerekir bence?
Oyun içerisindeki düzenlemeler İP Limit 4 , PC Limit 2 durumuna göre ayarlanmıştır. Maliyet söz konusu değil. Türkiye piyasasında , özellikle 110 Cap Piyasasında dediğiniz sistem pek fazla tavsiye edilmiyor. 120-130 Cap olsaydı evet düşünülebilirdi. Yorumunuz için teşekkürler.110 cap sunucuda ip limit 4 pc limit 2? Şu mısırlılardan biraz örnek alın server ve guard maliyetlerinden korkmayın. İP 20 PC limit 10 yapsan başlardım
Güncel diyerek konuyu üste taşıyorsunuz da 2 haftadır skill düzenlemeleri paylaşılmadı?
Balance Testlerimiz Geliştirici ve Tester ekibimiz tarafından kontrol edilmeye devam edilmektedir.
Ey uygun düzeye ulaşmasına çok az kaldı.
istenilen seviyeye gelir gelmez detaylar bu kısma eklenip discord ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.
Site Şuan aktif giriş yapabilirsiniz.Açılış vakti yaklaşmış. Link paylaşıldı mı?
Ben siteye girmeye çalıştığımda hata görseli görüyorum. Sadece Türkiye'ye mi açık olacak server? Yurtdışında olduğum için mi sorun yaşıyorum yoksa genel problem mi anlamadım?
Bu site Metaren Bilişime aittir. Bize ulaşmak için; İletişim , Şikayet , Reklam mail adreslerini kullanabilirsiniz.