Modern Online
Server Master
<3Mantıklı. +1 oy.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
<3Mantıklı. +1 oy.
26 KasımServer ne zaman açılacak? bilgi edineyim diye foruma üye oldum
Sitelerinde de bilgi yazmıyor. Nereden Google dan mı buldun bilgiyi yoksa öylesine mi yazdın?26 Kasım
dostum tanıtımda discord sunucumuza gelip 7/24 iletişim kurabilirsiniz facebook + instagram da olabilir forumları da kontrol ediyoruz sürekli <3 23.11.2022 beta açılışı olucak 26.11.2022 büyük açılışServer ne zaman açılacak? bilgi edineyim diye foruma üye oldum
23.11.2022 betaSitelerinde de bilgi yazmıyor. Nereden Google dan mı buldun bilgiyi yoksa öylesine mi yazdın?
rakibimiz olsa da editör olarak server kuran yada kendi sunucusunu kullanan yok o yüzden yine açık ara öndeyiz hem editörüz hem kendi sunucumuzu kullanıyoruz o yüzden serverımızın kapanma gibi bir durumu yoktur son 1 player kalana dek açık kalacaktır <3Hayırlı olsun, bu dönem açılan yeni 80 cap yok herhalde rakipsiz olacak gibi server
teşekkürler dostum herkes için hayırlısı olması dileği ile..Açılış yaklaştı, başarılar.
Bu site Metaren Bilişime aittir. Bize ulaşmak için; İletişim , Şikayet , Reklam mail adreslerini kullanabilirsiniz.